In urma articolului "Micul dictator de Gorj", publicat de ZIUA in editia de ieri, am primit la redactie din partea secretarului general al Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEC), Adrian Gorun, un drept la replica sustinut cu mai multe documente p
In urma articolului "Micul dictator de Gorj", publicat de ZIUA in editia de ieri, am primit la redactie din partea secretarului general al Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEC), Adrian Gorun, un drept la replica sustinut cu mai multe documente prin care acesta incearca sa demonteze acuzatiile aduse la adresa sa de ziarul nostru. Adrian Gorun a cerut ziarului ZIUA declansarea unei anchete interne pentru a se stabili daca autorul articolului a avut sau nu dreptate. In acelasi timp, secretarul general al MEC ne-a anuntat ca a solicitat ministrului Educatiei si Cercetarii suspendarea din functia pe care o ocupa la MEC pe perioada desfasurarii anchetei. Redactia ZIUA va analiza comparativ atat documentele aflate in posesia autorului articolului cat si cele puse la dispozitie de Adrian Gorun. In cel mai scurt timp vom publica rezultatele anchetei precum si dreptul la replica al secretarului general al MEC.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.