O noua zi de pelerinaje la sediul de campanie electorala a lui Traian Basescu. Printre pelerini: Gabriel Liiceanu, Ioana Basescu si Vasile Blaga.

Primul dintre pelerinii care au batut, ieri, la poarta presedintelui suspendat a fost Gabriel Liiceanu. La plecare, filosoful a spus si de ce a venit sa-si declare sustinerea fata de presedintele suspendat de cei 322 de parlamentari: „Pentru ca ne aflam in fata unei dictaturi a Parlamentului". In opinia sa, „miza este mult mai mare decit persoana lui Traian Basescu: este vorba de institutia presedintelui". Gabriel Liiceanu este decis sa se implice in convingerea oamenilor sa vina la vot, pentru ca referendumul sa nu fie invalidat.

„Tata este cool!"

La scurt timp dupa plecarea lui Liiceanu si-a facut aparitia fiica cea mare a lui Traian Basescu, Ioana. Ea purta un tricou roz cu mesaj-surpriza: „Tata este cool". In mare graba a intrat si fostul ministru de Interne Vasile Blaga. „Nu va dau dumneavoastra detalii despre campanie", le-a spus el ziaristilor. In jurul orei 16.00, Traian Basescu a plecat. Ziaristii acreditati pe trotuarul din fata sediului nu au obtinut din partea presedintelui suspendat decit un „Buna!".