Patronul gruparii din Trivale, Cornel Penescu, a anuntat ieri ca a incetat colaborarea cu antrenorul-jucator Dorinel Munteanu, in urma rezultatelor slabe din ultima perioada. "Am incheiat colaborarea, deoarece atunci cand un antrenor nu are rezultate
Patronul gruparii din Trivale, Cornel Penescu, a anuntat ieri ca a incetat colaborarea cu antrenorul-jucator Dorinel Munteanu, in urma rezultatelor slabe din ultima perioada. "Am incheiat colaborarea, deoarece atunci cand un antrenor nu are rezultate si echipa nu merge bine trebuie un soc. In locul sau l-am numit ca interimar pe Constantin Carstea si speram ca aceasta schimbare va fi benefica pentru echipa", a declarat Penescu.
"N-am fost demis, am cazut de acord sa reziliem contractul", a declarat Munteanu, care a venit la FC Arges in luna octombrie a anului 2006, dupa un scandal cu fosta sa echipa, CFR Cluj. In 18 meciuri, "veteranul" de 39 de ani are un palmares de patru victorii, sase egaluri si opt infrangeri. FC Arges ocupa locul 16 in Liga I, cu 21 de puncte (la opt in urma locului 14, ultimul care asigura mentinerea in prima divizie) dupa 28 de etape. Altfel, tot ieri, Penescu a anuntat ca atacantul Alexandru Baltoi a fost trimis la echipa a doua, deoarece evolutiile sale din ultimele etape nu au fost convingatoare. Pentru anuntarea deciziilor, Penescu i-a chemat pe fotbalisti la sediul firmei sale. In acest moment, Dorinel Munteanu are deja o oferta, de la "U" Cluj-Napoca, lider in Seria a II-a din liga secunda, echipa ca si promovata in Liga I. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.