Ministerul Agriculturii va suplimenta cu circa 160 de milioane de lei fondurile programului Fermierul, de la 480 de milioane de lei la 640 milioane de lei, sumele fiind destinate acoperirii creditelor contractate de fermieri, pentru cheltuieli in cad
Ministerul Agriculturii va suplimenta cu circa 160 de milioane de lei fondurile programului Fermierul, de la 480 de milioane de lei la 640 milioane de lei, sumele fiind destinate acoperirii creditelor contractate de fermieri, pentru cheltuieli in cadrul proiectelor SAPARD. Prin acest program, fermierii contracteaza credite de la institutii bancare cu care MADR a incheiat un acord, respectiv BRD, BCR, Banca Comerciala Carpatica si CEC, iar ministerul acopera ulterior sumele respective. Incepind cu acest an, in cadrul programului Fermierul a fost constituit si un fond care sa acopere creditele destinate proiectelor contractate prin asa-numitul "SAPARD romanesc".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.