"Cand am auzit prima data ca nu s-au gasit dovezi impotriva premierului Tariceanu si a Elenei Udrea, am ramas uimit fiindca eu nu spusesem, in plangerea mea, nimic de Elena Udrea." - Ioan TalpeS
Suveica de Otopeni
Diferiti angajati
"Cand am auzit prima data ca nu s-au gasit dovezi impotriva premierului Tariceanu si a Elenei Udrea, am ramas uimit fiindca eu nu spusesem, in plangerea mea, nimic de Elena Udrea." - Ioan TalpeS
Suveica de Otopeni
Diferiti angajati ai Primariei Otopeni, consilieri locali sau apropiati ai edilului au cumparat terenuri pe care le-au revandut Primariei.
PAunescu, sef peste timp
Senatorul PSD Adrian Paunescu a fost ales, ieri, presedintele Comisiei parlamentare pentru repartizarea si monitorizarea timpilor de antena in campania pentru referendum.
Lupta dintre cetatean si clasa politica
"Nu este vorba de Occident contra Orient, de dreapta impotriva stangii, ci de lupta dintre cetateni si clasa politica, in care alegatorii si-au pierdut increderea" - Die Welt
Vorba analistului
"Mentinerea suspendarii, repetarea referendumului, sau revenirea la starea de dinaintea votului dat de <<cei 322>>?" - Ovidiu BANCHES
Castro pare sa mearga spre bine
Agentiile de informatii din SUA considera ca starea liderului cubanez, Fidel Castro, se amelioreaza, si ca n-ar fi exclusa posibilitatea intoarcerii acestuia la conducere.
Sunt asteptate alte cinci exemplare
Victor Watkins, directorul organizatiei Wildlife si al rezervatiei Libearty, a precizat ca in perioada urmatoare vor fi adusi in rezervatie alti cinci ursi tinuti in captivitate in diverse locatii din tara.
Calitate, nu cantitate
"Pana la urma jazzul nu este o problema de cantitate, ci o problema clara de calitate si poate reprezenta o placa turnanta si un liant intre artele muzicale" - Mircea TIBERIAN
Dolarul face "miau"
BNR a anuntat ieri un curs oficial de 2,4402 lei/dolar, cel mai redus nivel al monedei americane din ultimii sase ani si jumatate.
Martisor restaurat
Dupa peste trei ani de consolidari si modernizari, restaurarea Casei Memoriale a lui Tudor Arghezi din Bucuresti - "Martisor" - a fost finalizata de Oficiul National al Monumentelor Istorice.
Felicitari prezidentiale
Petru Mironescu i-a trimis fostului presedinte Emil Constantinescu memorii in care relata abuzurile la care a fost supus, dar a primit in schimb doar felicitari prezidentiale.
Abuzuri aduse la cunostinta Parlamentului
Deputatul PSD Nicolae Banicioiu a facut o interpelare in Parlamentul Romaniei dezvaluind o serie de abuzuri si ilegalitati comise de Adrian Gorun.
Iagar critica jocurile de culise
Inscrisa in cursa pentru postul de vicepresedinte al FRA, Monica Iagar s-a declarat stupefiata de apelul anonim: Mi se pare incorect fata de adevaratii "colegi de truda" sa se procedeze in acest fel.
Stoilov, selectioner doua meciuri
Federatia bulgara l-a confirmat ca selectioner al nationalei pe Stoilov, doar pentru dubla cu Belarus, apoi urmand sa fie adus un antrenor strain


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.