Serpii s-au format din soparle si nu-si vor recapata picioarele, pestii care traiesc in apele din pesteri nu au ochi, iar oamenii de stiinta decisesera ca structurile complicate nu pot "invia" pentru ca genele care le stateau la baza se pierd de-a lu
Serpii s-au format din soparle si nu-si vor recapata picioarele, pestii care traiesc in apele din pesteri nu au ochi, iar oamenii de stiinta decisesera ca structurile complicate nu pot "invia" pentru ca genele care le stateau la baza se pierd de-a lungul evolutiei. O specie de melci de mare pare sa dezminta aceasta teorie. Ouale acestora se dezvolta sub cochilie, neexpuse pericolelor externe, iar din ele ies larve care nu se dezvolta, ca la alte specii, sub protectia mamei, ci "ntr-un mod considerat disparut " incercandu-si norocul liber, in apele marii, este concluzia unui studiu recent.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.