Mirosul si amintirile personale sunt factorii determinati in functie de care stabilim, pe o scala de la 1 la 4, atractia sexuala exercitata de o persoana de sex opus. La o emisiune difuzata de postul american CBS, directorul revistei Cosmopolitan a
Mirosul si amintirile personale sunt factorii determinati in functie de care stabilim, pe o scala de la 1 la 4, atractia sexuala exercitata de o persoana de sex opus. La o emisiune difuzata de postul american CBS, directorul revistei Cosmopolitan a spus ca putem vorbi despre atractia instantanee, despre puterea mirosului, dragostea care "arde" incet si atractia contrariilor. "Daca te trezesti ca te atrag tipii gen tocilari, cu ochi albastri, sau cei care seamana cu Johnny Depp, pentru care facusei o pasiune in tinerete, asta se explica prin pasiunile facute in adolescenta", este de parere Helen Gurley Brown.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.