Un asemenea demers a fost facut ieri dimineata de d-l avocat C.Titel Petrescu, in calitate de mandatar al partidului social-democrat al carui vicepresedinte este. D-l av Titel Petrescu a transmis d-lui Aurelian Bentoiu, subsecretar in departamentul j
Un asemenea demers a fost facut ieri dimineata de d-l avocat C.Titel Petrescu, in calitate de mandatar al partidului social-democrat al carui vicepresedinte este. D-l av Titel Petrescu a transmis d-lui Aurelian Bentoiu, subsecretar in departamentul justitiei, un memoriu al familiilor detinutilor politici. In esenta, dezideratele expuse de d-l Petrescu cuprind urmatoarele puncte: aripi speciale pentru detinutii politici, biblioteca, hrana din afara, eliberarea conditionata sa li se aplice cu preponderenta, marirea alocatiei de hrana care este in prezent de 5 lei. Domnul ministru Bentoiu a promis d-lui av. C.Titel Petrescu ca va examina proiectul de regulament al penitenciarelor, dand legilor penale cea mai desavarsita interpretare.
ZIUA, 26 aprilie 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.