Tehnicianul dinamovist este singurul care a cistigat toate derby-urile dintr-un sezon.

„Vor mai trece 10-15 ani pentru ca Dinamo sa traiasca bucuriile noastre. A fost cea mai mare umilinta pentru ei anul trecut, sa vada cum Steaua si Rapid fac performanta in Europa", declara Razvan Lucescu dupa derby-ul cu Dinamo, atacindu-l si pe Mircea Rednic, care acuzase sistemul invechit de joc al Rapidului. Tehnicianul din Stefan cel Mare a intrat insa, dupa victoria din Giulesti, in cartea recordurilor a fotbalului autohton, fiind singurul tehnician care cistiga patru derby-uri intr-un sezon (cu Steaua 1-0 si 4-1, iar cu Rapid 3-1 si 4-1). „Ma bucur ca realizez performante pe care nimeni nu le-a reusit in cei 60 de ani de la aparitia notiunii de derby in Romania. Este o onoare pentru mine sa realizez o astfel de premiera, dar mai mult m-am bucurat ca am cistigat acele meciuri. Vreau sa spun ca performantele le-au facut jucatorii, fara ei nu as fi reusit nimic. Ei merita toate felicitarile. Este un an foarte bun, unul special pentru Dinamo, din toate punctele de vedere", a spus Rednic.

Tehnicianul lui Dinamo a mai spus ca isi doreste sa mai bata un record la finalul acestui campionat: „Au trecut 27 de etape si noi nu am primit nici un penalty pina acum. Mi-as dori ca la finalul sezonului sa mai stabilim o premiera: sa fim singura campioana care nu a primit nici un penalty pe parcursul unui sezon.

Un alt record ar fi si diferenta de puncte dintre noi si Steaua si Rapid. Nu cred ca s-a mai intimplat vreodata ca una dintre cele trei echipe sa aiba 18 puncte avans. Cel putin dupa 1990".