La sediul Ambasadei Republicii Poloneze in Romania, va avea loc astazi, incepand cu ora 15.00, lansarea CD-ului ansamblului Profil. Manifestarea este organizata de Institutul Polonez din Romania. CD-ul ansamblului "Profil", continand inregistrari ale
La sediul Ambasadei Republicii Poloneze in Romania, va avea loc astazi, incepand cu ora 15.00, lansarea CD-ului ansamblului Profil. Manifestarea este organizata de Institutul Polonez din Romania. CD-ul ansamblului "Profil", continand inregistrari ale unor lucrari de muzica contemporana semnate de compozitori polonezi si romani si interpretate in cadrul celei de-a II-a editii a Festivalului International al Muzicii Contemporane "Profil", Bucuresti, 2006, a fost realizat pentru a marca implinirea a cinci ani de existenta ai Institutul Polonez din Bucuresti. Cu ocazia lansarii va fi prezentata o lucrare a lui Dan Dediu, directorul ansamblului "Profil" si sef al Catedrei de Compozitie din cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, in interpretarea muzicienilor Emil Visenescu (clarinet) si Sorin Lupascu (corn). (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.