Actor, interpret
Varsta: 61 de ani   Tudor Gheorghe va prezenta astazi, in premiera, spectacolul dedicat scriitorului Marin Sorescu, "Cand Dumnezeu era mai jos". Acesta continua seria spectacolelor "Petrecere cu taraf" si "Tudor Gheoghe
Actor, interpret
Varsta: 61 de ani   Tudor Gheorghe va prezenta astazi, in premiera, spectacolul dedicat scriitorului Marin Sorescu, "Cand Dumnezeu era mai jos". Acesta continua seria spectacolelor "Petrecere cu taraf" si "Tudor Gheoghe trimite vorba". Diferenta dintre precedentele reprezentatii si "Cand Dumnezeu era mai jos" consta in faptul ca artistul se va concentra acum pe balade si va renunta la partea lirica. "Pentru a pune in valoare aceste lucruri ma voi folosi de poemele lui Marin Sorescu, care, la randul lui, a incercat sa reconstituie acel univers al satului de altadata", a declarat Tudor Gheorghe. "Nu e un spectacol usor. Sunt obsedat in a pune in valoare lucrurile esentiale ale cantecului romanesc", a adaugat artistul. Pentru ambitia sa de a reface civilizatia rurala, Jurnalul National il declara pe Tudor Gheorghe "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.