O echipa de inspectori de la ITM Bucuresti, s-a deplasat, ieri, la sediul filialei romane a multinationalei Ernst&Young pentru un control, dupa ce conducerea institutiei s-a autosesizat in cazul mortii Ralucai Stroescu. Tanara manager de audit la
O echipa de inspectori de la ITM Bucuresti, s-a deplasat, ieri, la sediul filialei romane a multinationalei Ernst&Young pentru un control, dupa ce conducerea institutiei s-a autosesizat in cazul mortii Ralucai Stroescu. Tanara manager de audit la aceasta firma a fost gasita, duminica, moarta in casa, colegii acesteia afirmand ca o posibila cauza a mortii ar fi ritmul infernal de munca la care sunt supusi angajatii companiei. Inspectorii ITM nu au avut acces la documente, deoarece conducerea firmei era plecata la inmormantare, a declarat inspectorul Camelia Iorgulescu, citata de Mediafax. Potrivit inspectorului sef adjunct, Dan Danciu, acest accident nu intra in competenta ITM, deoarece decesul nu s-a produs la locul de munca si nici nu a fost depusa pana acum vreo sesizare. Cu toate acestea, conducerea institutiei s-a autosesizat si a decis sa trimita o echipa mixta de control la firma la care lucra Raluca Stroescu, pentru a verifica daca prevederile din Codul Muncii privind timpul de lucru sunt respectate in cadrul companiei. Raluca Stroescu (31 de ani) era manager de audit la filiala romana a multinationalei Ernst&Young. Ea a fost gasita moarta, duminica dupa-amiaza, de catre politisti si pompieri, care au fost alarmati de un coleg al tinerei. Colegi ai Ralucai Stroescu spun ca ea lucrase intensiv in ultimele trei saptamani la un proiect important de audit.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.