Calificarea inca se joaca Prezenta in careul de asi pentru a treia oara in ultimii patru ani, Chelsea a invins aseara pe FC Liverpool, cu scorul de 1-0, si a facut un pas important spre marea finala de la Atena. Iar Jose Mourinho a castigat duelul t
Calificarea inca se joaca Prezenta in careul de asi pentru a treia oara in ultimii patru ani, Chelsea a invins aseara pe FC Liverpool, cu scorul de 1-0, si a facut un pas important spre marea finala de la Atena. Iar Jose Mourinho a castigat duelul tactic cu rivalul sau de moarte, Rafa Benitez, luandu-si revansa pentru eliminarea din semifinalele aceleiasi competitii, acum doua sezoane.  Impulsionata de Drogba, Chelsea a fortat prima, ivorianul trecandu-si in cont o mare ocazie in debutul meciului. Tot Drogba a fost la originea primului gol, in minutul 29, cand i-a pasat excelent lui Joe Cole, care l-a invins pe Reina din interiorul careului. Obligata sa se apere, Liverpool a replicat palid, primul sut pe poarta londonezilor fiind expediat abia la mijlocul primei reprize. Dupa pauza s-a jucat mai mult pe contre, "cormoranii" ratand egalarea la un sut de la distanta a lui Gerrard, respins de Cech, in timp ce gazdele si-ar fi putut mari avantajul, la ocaziile lui Drogba si Lampard. Returul de martea viitoare, de pe Anfield Road, se anunta deschis oricarui rezultat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.