In urma unui articol publicat de Jurnalul National in legatura cu santierul ilegal aflat in plina desfasurare pe traseul viitorului Drum National 66A, Ministerul Mediului a aflat, direct de la sursa, ca lucrarile sunt cat se poate de reale. Ecologist
In urma unui articol publicat de Jurnalul National in legatura cu santierul ilegal aflat in plina desfasurare pe traseul viitorului Drum National 66A, Ministerul Mediului a aflat, direct de la sursa, ca lucrarile sunt cat se poate de reale. Ecologistii cer oprirea imediata a lucrarilor.  In articolul "Drumul lui Basescu - Santierul din Retezat continua", Jurnalul National atragea atentia, la 13 aprilie, asupra existentei unui santier pe a doua sectiune a DN 66A, in Muntii Retezat-Godeanu, in ciuda unei hotarari luate de edilii hunedoreni, in decembrie 2006, privind suspendarea lucrarilor. Articolul amintea ca la 12 aprilie buldozerele ajunsesera la doar un kilometru de peisajul forestier intact din Retezat, desi prefectul de Hunedoara, Cristian Marius Vladu, anuntase anul trecut ca respectiva constructie fusese oprita temporar pana la finalizarea planului urbanistic zonal si pana la obtinerea tuturor aprobarilor necesare. Miza este mare, sustin ecologistii de la Greenpeace si World Wide Fund, de vreme ce in regiune se afla unul dintre ultimele peisaje forestiere de pe glob, zona care ar trebui sa se bucure de o protectie speciala.  PROTEST. Greenpeace Romania ii cere premierului Tariceanu sa ia masuri pentru oprirea "Drumului lui Basescu"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.