Meci nebun la Bistrita, cu un Rapid incapabil sa se impuna, desi a avut avantaj pe tabela in trei randuri! Giulestenii au deschis scorul repede, prin Maldarasanu ('7), dar s-au vazut egalati cu putin timp inainte de pauza, cand Muresa
Meci nebun la Bistrita, cu un Rapid incapabil sa se impuna, desi a avut avantaj pe tabela in trei randuri! Giulestenii au deschis scorul repede, prin Maldarasanu ('7), dar s-au vazut egalati cu putin timp inainte de pauza, cand Muresan a profitat de o gafa monumentala a neexperimentatului Marinescu ('41).  NEFERICIT. Pusi la zid in derby-urile cu Steaua si Dinamo de Dani Coman, respectiv Edel Apoula Bete, "alb-visiniii" au avut si de aceasta data in poarta o mana moarta, Andrei Marinescu (foto) fiind, la randul sau, de cosmar. Astfel, golurile lui Buga ('54) si Mazilu ('69) s-au dovedit insuficiente in conditiile in care tanarul goalkeeper al lui Razvan Lucescu a comis-o flagrant si la celelalte doua reusite ale bistritenilor. Mai intai, a plonjat tarziu la lovitura de cap a lui Zaharia ('55), iar apoi, bomboana de pe coliva, in ultimele secvente ale partidei, a iesit neinspirat din poarta si i-a dat posibilitatea lui Flavius Bad sa inscrie pentru 3-3. Rezultatul de egalitate consemnat in disputa de la Bistrita o indeparteaza pe Rapid de locul doi, pe care numai teoretic il mai poate ocupa la terminarea campionatului, iar Razvan Lucescu pare a fi la final de drum cu echipa de sub Podul Grant. In schimb, trupa lui Nelutu Sabau ramane in carti pentru pozitia a cincea, care asigura prezenta in Cupa UEFA Intertoto.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.