Lia Roberts, prima femeie care si-a anuntat candidatura, in 2004, la alegerile prezidentiale din Romania, a aflat cu stupoare ca fiul sau trebuie sa petreaca un timp in inchisoare, informeaza Associated Press.  George Arnold, in varsta de 37 d
Lia Roberts, prima femeie care si-a anuntat candidatura, in 2004, la alegerile prezidentiale din Romania, a aflat cu stupoare ca fiul sau trebuie sa petreaca un timp in inchisoare, informeaza Associated Press.  George Arnold, in varsta de 37 de ani, a fost arestat marti in statul american Nevada, pentru ca a trimis mesaje amenintatoare unei femei din orasul Philadelphia (statul Pennsylvania). O curte federala din Las Vegas, orasul in care locuieste Lia Roberts, a decis miercuri ca George sa mai ramana dupa gratii.  Lia Roberts a fost presedintele Partidului Republican din statul Nevada. In urma cu trei ani, ea a socat electoratul roman, anuntandu-si intentia de a se inscrie in cursa pentru prezidentialele din Romania. Venita pe plaiurile mioritice cu experienta campaniilor electorale din Statele Unite, ea a renuntat insa la candidatura dupa aflarea sondajelor preelectorale, care o cotau cu sanse minime de castig.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.