Lauren Nelson, in varsta de 20 de ani, a acceptat propunerea de a colabora sub acoperire cu politia din New York. Ofiterii insarcinati cu rezolvarea unui complicat caz de pedofilie i-au realizat lui Nelson, cu ajutorul computerului, profilul si in
Lauren Nelson, in varsta de 20 de ani, a acceptat propunerea de a colabora sub acoperire cu politia din New York. Ofiterii insarcinati cu rezolvarea unui complicat caz de pedofilie i-au realizat lui Nelson, cu ajutorul computerului, profilul si infatisarea unei adolescente de 14 ani.
"Am inceput sa conversez cu diversi barbati pe chat si chiar ne-am dat mai multe telefoane. Reprezentantii politiei au fost insa langa mine in permanenta", a povestit Lauren Nelson.
Operatiunea politiei din New York a fost filmata, iar imaginile vor fi prezentante publicului american in cadrul emisiunii "America's Most Wanted", sambata aceasta, de catre canalul de televiziune Fox.
Cel putin patru barbati, amatori de sex cu minore, au fost arestati pana acum in acest caz, in care Miss America a jucat un rol extrem de important. Cazul este insa departe de a fi incheiat pentru ca alti sase barbati au cazut in cursa intinsa de Lauren Nelson, urmand s-o intalneasca in Lawton, Oklahoma.
Misiunea lui Nelson a fost de a aborda pe internet barbati in cautare de sex ocazional si de a se prezenta drept o tanara de 14 ani din Long Island. Au fost insa si cazuri cand barbatii afland ca este minora au refuzat sa continue discutia, dar in cele mai multe situatii discutia a continuat, ajungandu-se chiar la solicitarea unei intalniri.
"Nu era decat o chestiune de timp pana ca intentiile lor sa devina explicite. Stiau din capul locului ca am doar 14 ani si ca urmeaza sa chiulesc de la scoala pentru a ma intalni cu ei", a mai povestit Lauren. Intalnirile s-au produs intr-o casa din Long Island, numai ca acolo in afara de Miss America, pe barbati ii mai astepta cineva: politia. "Aceasta a fost partea cea mai tensionata a misiunii mele. Locul era impanzit de politie, iar eu trebuia sa ma comport normal, ceea ce nu a fost deloc foarte usor. Dar pana la urma totul a decurs conform planului", a precizat Miss America, printre programele careia se numara si unul referitor la siguranta copiilor.
Reprezentantii Organizatiei Miss America au povestit ca nu au imbratisat de la inceput ideea ca Lauren Nelson sa participe la astfel de operatiuni considerate foarte riscante. "In cele din urma am fost de acord pentru ca ne-am dat seama ca politia ii veghea din umbra toate miscarile", a declarat Art McMaster presedintele si directorul general al Miss America Organization. "Este extrordinar sa stii ca, in loculm unei tinere de 13-14 ani, un astfel de individ vorbeste cu mine sau cu un ofiter de politie", a mai spus ea.
Batranica isi apara linistea cu arma
Venus Ramsey in 1944 O alta Miss America a reusit, zilele trecute, sa uluiasca prin curajul sau. Castigatoarea titlului Miss America 1944, Venus Ramey, acum in varsta de 82 de ani, a reusit sa dea pe mana politiei un hot care venise sa fure de la ferma sa din Lincoln County, Kentucky. Dupa ce cainele i-a semnalat prezenta unor intrusi pe proprietatea sa, batranica, inarmata cu un SUV, de calibrul 38, a sarit intr-o camioneta si s-a deplasat spre hambarul in care intrasera hotii. Acestia au incercat sa fuga cu masina cu care venisera la furat, dar curajoasa batranica a reusit sa traga in rotile acesteia.
In cele din urma, intrusii au luat-o la sanatoasa cu exceptia unuia pe care fosta Miss l-a tinut pe loc, amenintandu-l cu arma, pana la venirea politiei care a fost alertata de un motociclist aflat in zona.
"Pentru ca ma considera batrana isi imagineaza ca pot veni si fura ori de cate ori au ei chef. Uite ca s-au inselat! Proprietatea si linistea mea sunt sfinte, iar cu mine nu e de glumit", a declarat fosta frumusete a Americii. Nu este prima data cand proprietatea lui Venus Ramey este calcata de hoti care vizeaza in special utilajele agricole mai vechi. Reprezentantii legii spun insa ca ea are tot dreptul sa foloseasca pistolul atunci cand proprietatea sa este tinta raufacatorilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.