"Dupa cum am jucat, degeaba am venit la Iasi. In situatia asta meritam sa retrogradam. Credeam ca dupa victoria din meciul cu Gloria, jucatorii mei s-au descatusat, dar nu a fost asa. Iasiul ne-a batut la capitolul determinare, noi am pierdut multe m
"Dupa cum am jucat, degeaba am venit la Iasi. In situatia asta meritam sa retrogradam. Credeam ca dupa victoria din meciul cu Gloria, jucatorii mei s-au descatusat, dar nu a fost asa. Iasiul ne-a batut la capitolul determinare, noi am pierdut multe meciuri pana acum, dar cred ca acesta este cel mai slab pe care l-am facut. Trebuie sa discut cu jucatorii mei, sa vad care a fost cauza acestui esec", a spus Munteanu. "Acum, obiectivul nostru principal este sa facem baremul. Este o situatie dificila la noi, unii jucatori vor sa plece, altii termina contractul in vara. Oricum, mai sunt 18 puncte si sa vedem cate luam", a mai adaugat Munteanu, care nu este interesat de o eventuala fuziune cu Dacia Mioveni (echipa cu sanse mari de promovare), afirmand ca aceasta este treaba conducerii clubului. Munteanu a mai spus ca vrea sa evolueze in partida cu fosta sa echipa, CFR Cluj, de duminica, din etapa a 29-a a Ligii I. In schimb, Ionut Popa considera ca cele 39 de puncte acumulate de Politehnica Iasi nu sunt de ajuns pentru ca echipa sa sa se poata considera salvata de la retrogradare, sustinand ca la inceputul sezonului si-a propus ca obiectiv locul 2 sau 14. "Urmeaza niste jocuri foarte grele, cu Rapid, Dinamo, Cluj sau Bistrita si imi doresc sa luam cateva puncte in aceste jocuri. 39 de puncte nu sunt de ajuns. Daca Ceahlaul castiga toate meciurile si noi le pierdem pe toate, noi ce facem? Eu mi-am propus obiectiv locul 2 sau locul 14", a spus Popa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.