Data de 26 aprilie a fost una de sarbatorire a Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale. La Ministerul Culturii si Cultelor, membri din conducerea MCC si ORDA au vorbit despre problema spinoasa a furtului de proprietate intelectuala, dar au
  Data de 26 aprilie a fost una de sarbatorire a Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale. La Ministerul Culturii si Cultelor, membri din conducerea MCC si ORDA au vorbit despre problema spinoasa a furtului de proprietate intelectuala, dar au fost abordate si subiecte placute, precum incurajarea creativitatii.  APRECIERE. Spre finalul intrevederii, directorul general ORDA, Rodica Parvu, a acordat premii si diplome. Motiv de bucurie pentru Jurnalul National, caruia i-a fost acordata Diploma de Excelenta pentru activitatea de promovare a valorilor culturale romanesti traditionale prin "Editiile de colectie pe care le asculti". Rodica Parvu a facut referire la vocile de aur ale folclorului romanesc si ale muzicii lautaresti, printre care Dona Dumitru Siminica, Maria Lataretu, Romica Puceanu etc., care au fost "restituite" cititorilor Jurnalului National sub forma de CD-uri inserate in Editiile de Colectie. Proiectul a demarat la 26 februarie a.c. cu Gica Petrescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.