Un numar de peste 20 de angajati ai Ford, in frunte cu directorul de strategii Lyle Watters, numarul trei in organigrama diviziei europene, au vizitat zilele trecute uzina Daewoo din Craiova. Vizita s-a dorit discreta, cei de la Ford interesandu-se n
Un numar de peste 20 de angajati ai Ford, in frunte cu directorul de strategii Lyle Watters, numarul trei in organigrama diviziei europene, au vizitat zilele trecute uzina Daewoo din Craiova. Vizita s-a dorit discreta, cei de la Ford interesandu-se nu doar de linia de productie, dar si de infrastructura zonei, potentialul de forta de munca si de importanta sociala a uzinei. Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj si unul dintre oficialii doljeni cu care cei de la Ford au avut discutii, spune ca acestia pareau foarte hotarati sa vina in Oltenia. "Mie personal, cei de la Ford mi-au parut foarte hotarati sa vina la Craiova", ne-a declarat Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj.   Ford, General Motors si JM Russia sunt companiile care au prezentat scrisori neangajante pentru preluarea a 95 la suta din actiunile SC Automobile SA Craiova, detinute in acest moment de AVAS (72,4%), SIF Oltenia (22,06%) si de alti actionari minoritari. Comisia pentru privatizarea Automobile Craiova va decide, saptamana viitoare, calendarul trecerii in proprietate privata a pachetului majoritar de actiuni al companiei, procesul urmand sa fie finalizat in acest an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.