Salvare olteneasca Cu un nou antrenor pe banca si cu o echipa din care au lipsit Njock si Wobay, ultimul intrand doar in ultimele doua minute, Craiova le-a dat branci nemtenilor spre retrogradare.  Cruciala pentru ambele formatii, partida de
Salvare olteneasca Cu un nou antrenor pe banca si cu o echipa din care au lipsit Njock si Wobay, ultimul intrand doar in ultimele doua minute, Craiova le-a dat branci nemtenilor spre retrogradare.  Cruciala pentru ambele formatii, partida de ieri-seara, de la Piatra-Neamt, a fost transata de tinerii fotbalisti ai Universitatii Craiova. Cravasati de pe banca de un Florin Cioroianu, cel care l-a substituit pe Stefan Stoica in urma cu numai patru zile, oltenii s-au aratat mai pragmatici si mai disciplinati, reusind o victorie care aduce liniste in Banie si care poate reprezenta nominalizarea definitiva Ceahlaului in postura celei de-a patra formatii care va lua drumul esalonului secund.  MAI MATURI. Paradoxal, desi intre jucatorii trimisi pe gazon de Aurel Sunda se gaseau nume precum Iencsi, Costel Ilie, Forminte, Lucian Goian, Nohai si Purica, adica fotbalisti cu vechi state in prima divizie, oltenii s-au aratat mai maturi. Fara sa straluceasca, dar stapanind mijlocul terenului gratie unei mai bune circulatii a balonului, craiovenii au deschis scorul in minutul 12, cand Florin Costea l-a ridiculizat pe Iencsi printr-o preluare de efect, ramanand singur cu Fedorenko, pe care l-a executat cu sange rece. Moldovenii nu s-au trezit din pumni si au continuat la fel de haotic, rarele momente de apropiere de poarta oaspetilor fiind rezolvate excelent de Bornescu. Scenariul s-a repetat si dupa pauza, pentru ca jucatorii lui Florin Cioroianu sa inchida meciul cu sase minute inainte de final, cand Dina a castigat un balon dupa ce l-a talonat pe Nohai, aflat in pozitie de ultim aparator, iar apoi l-a driblat pe goalkeeper-ul nemtenilor. "Speram ca ultimele modificari facute la echipa sa aduca un soc, iar jucatorii sa se elibereze de stres si sa faca un meci mare. Am obtinut o victorie meritata, care are darul de a aduce echipa mai aproape de locul pe care l-ar fi meritat, mai ales ca am avut enorm de mult ghinion in partidele anterioare", a declarat la final patronul oltenilor, Adrian Mititelu.   VINE BONDREA?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.