Marti, 24 aprilie, la emisiunea „TRL (Total Request Live)", Mircea Zara si Liviu Stanciu l-au avut ca invitat pe Stamen Stancev, bulgarul acuzat de spionaj in Romania.

Timp de o ora, James Bond de Balcani, cum l-au numit cei de la MTV, a raspuns intrebarilor celor doi moderatori. Alaturi de el s-a aflat Michael Fassbender, interpretul lui Stelios in filmul „300". „Am facut caterinca. Stancev e si vecin de bloc cu mine... L-am intrebat daca Romania e interesanta ca obiectiv de spionaj, dar n-a raspuns la asta. M-am luat de el ca arata bine, probabil din cauza legumelor bulgaresti. S-a plins ca, in perioada in care a stat in inchisoare, a mincat aproape zilnic mincare de castraveti", ne-a povestit VJ-ul Zara. Bulgarul Stamen Stan-cev a fost acuzat de spionaj si de constituire de grup infractional. A fost tinut 50 de zile in arest, iar acum are interdictie de a parasi Romania.

Emisiunea s-a transmis din studioul amenajat in Orange Store, de pe Calea Victoriei. „Si tot timpul a fost filat. De altfel, Stancev ne-a spus in emisiune ca deja s-a imprietenit cu agentii care-l supravegheaza. Seara, inainte de a intra in bloc, se apropie de masina lor si ii intreaba daca au nevoie de ceva de mincare, de tigari", a continuat Zara.

L-am intrebat pe Adrian Anghel, directorul MTV Romania, cum a ajuns controversatul personaj in studioul postului muzical. „Tema emisiunii era Agentul 000 si ne-am intrebat daca avem un spion in Romania. Asa ne-a venit ideea sa-l invitam pe Stancev. Un baiat simtit, care e liber... Il stiam mai de mult, dar nu l-am mai vazut de ani buni. Am dat de el si i-am propus sa vina la emisiune. A fost o emisiune haioasa, cu intrebari haioase, gen «ce maninca un spion?», «care sint femeile unui agent 007?». Nimic politic", ne-a declarat acesta.