Cupa UEFA a devenit o afacere spaniola, trei echipe iberice concurind cu una germana pentru trofeu.

O trupa de nemti puternici, colorata de senzationalul brazilian Diego, este incoltita de trei echipe spaniole in careul final al Cupei UEFA. Asa arata tabloul semifinalelor celei de-a doua competitii europene intercluburi, cu „maestrii cintareti din Bremen" incercind sa treaca de Espanyol, in timp ce detinatoarea trofeului, Sevilla, se pregateste pentru un passo doble triumfal cu Osasuna. Meciurile de astazi arata ca favorite echipele oaspete, cele care par cele mai autorizate sa se intilneasca in finala de la Glasgow, din 16 mai.

Pariorii merg pe finala Sevilla-Werder

Werder inca nu a trecut de frustrarea eliminarii dintr-o grupa de Champions League in care a avut de luptat cu Barcelona si Chelsea si e implicata, de asemenea, in cursa pentru titlu in Bundesliga. Omul ei numarul unu e curtat insistent de Real pentru reintregirea pe Bernabeu a cuplului devastator de la Santos, Robinho-Diego, si mai mult ca sigur ca va incerca sa impresioneze in Spania.

In ultima etapa disputata in campionatul german, el a uluit printr-un gol marcat de la 62 de metri in poarta Alemanniei Aachen. Sevilla are parte de o semifinala in care isi cunoaste perfect adversara, in Primera Division gazdele de astazi nereusind sa inscrie nici macar o data: 2-0 pentru Sevilla, respectiv 0-0. Oamenii lui Juande Ramos sint favoriti, pronosticurile ducind spre o finala Werder-Sevilla.

Espanyol il vrea pe Pulhac

In ceea ce ne priveste, Cristi Pulhac este dorit in Catalunya de una dintre semifinalistele Cupei UEFA. Espanyol l-ar transfera pe fundasul stinga al liderului din Liga I, dar pretul cerut, 3 milioane de euro, pare prea mare, conform oficialilor iberici citati de „Sport".

Program * Osasuna - Sevilla (21.45, PRO TV)

* Espanyol - Werder Bremen

* Returul va avea loc pe 3 mai.