Managerul general al Stelei a mai dezvaluit luni seara si motivele pentru care a disparut din prim-plan si de ce a absentat de la meciul cu Poli Iasi.  "Dupa ultimele evenimente am consultat un neurolog, pentru ca nu-mi mai raspundea mana sta
Managerul general al Stelei a mai dezvaluit luni seara si motivele pentru care a disparut din prim-plan si de ce a absentat de la meciul cu Poli Iasi.  "Dupa ultimele evenimente am consultat un neurolog, pentru ca nu-mi mai raspundea mana stanga la comenzi. Mi s-a recomandat sa stau doua saptamani deoparte, sa-mi pun si ordine in ganduri." Mihai Stoica a recunoscut si faptul ca luase in calcul chiar varianta despartirii de Steaua:  "Chiar si dupa meciul de la Bistrita m-am gandit la acest lucru. Mi-am luat insa vacanta doua zile, acum sunt incarcat si gata sa o iau de la capat, dar nu am sa mai stau pe banca tehnica in viata mea. Este prea mult stres. De asemenea, Oli a vrut de mai multe ori sa paraseasca Steaua, insa eu l-am intors din drum de fiecare data. Vreau sa spun ca, din punct de vedere tactic, Olaroiu nu are rival in Romania". Intr-un moment de sinceritate, Stoica a mai completat: "Ma voi schimba total. Niciodata in viata mea nu voi mai intra in polemica".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.