"Eu doar am incercat sa intru la meci. Nu era o problema sa intru in stadion, ci sa parchez. Erau locuri libere, dar mi s-a spus ca s-a primit ordin sa nu se parcheze acolo, desi mai erau masini. Am vrut sa parchez, n-am putut, asa ca am plecat acasa
"Eu doar am incercat sa intru la meci. Nu era o problema sa intru in stadion, ci sa parchez. Erau locuri libere, dar mi s-a spus ca s-a primit ordin sa nu se parcheze acolo, desi mai erau masini. Am vrut sa parchez, n-am putut, asa ca am plecat acasa, ce puteam sa fac? Sa ma iau la bataie cu politistii?", a afirmat selectionerul. Piturca nu crede ca oficialii de la Rapid au ceva personal cu el, sustinand ca acestia nici nu stiau ca intentioneaza sa asiste la meci. "Nu cred ca ei ar merge atat de departe. Eu nu am nici un motiv sa fiu in conflict nici cu conducerea, nici cu suporterii rapidisti. Eu cand merg la stadion, vreau sa o fac civilizat, nu sa parchez masina la 500 de metri de stadion, urcata pe nu stiu unde. Exista o parcare si antrenorul Nationalei trebuie sa aiba acolo un loc. E meseria mea si trebuie sa mi-o fac", a explicat Piturca. Acesta a mentionat ca l-a informat pe presedintele FRF, Mircea Sandu, despre incident, iar acum spera ca aceasta problema sa se rezolve cat mai curand. "Eu am atras atentia conducerii federatiei, pentru ca FRF este cea care conduce fotbalul romanesc. Iar stadionul nu este al unui club, al unui om, pentru ca banuiesc ca acesta e inchiriat. Exista in acest sens o lege foarte clara ca antrenorii echipei nationale sa aiba automat locuri de parcare civilizate, sa poata intra la meciuri", a adaugat Piturca. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.