Directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, Mircea Banias, a fost demis din functie, ca urmare a rezultatelor nesatisfacatoare, a anuntat, ieri, Ministerul Transporturilor. Motivele demiterii lui Banias sunt
Directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, Mircea Banias, a fost demis din functie, ca urmare a rezultatelor nesatisfacatoare, a anuntat, ieri, Ministerul Transporturilor. Motivele demiterii lui Banias sunt scaderea traficului portuar, de la 61 milioane tone pe an la 57 milioane tone pe an, nefinalizarea la termen a unor obiective de investitii si a contractelor privind infrastructura CFR portuara, precum si lipsa unor proiecte noi pentru portul Constanta, se arata intr-un comunicat al MT. La conducerea Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a fost numit, ieri, Constantin Gheorghe Matei. Mircea Banias a fost numit director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Constanta in februarie 2005, de catre fostul ministru al Transporturilor, Gheorghe Dobre (PD), inlocuindu-l din functie pe Gheorghe Moldovean. Actualul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban (PNL), care si-a inceput mandatul in luna aprilie, a inlocuit din functie mai multi directori ai unor companii sau institutii aflate in subordinea institutiei. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.