Actor
Varsta: 55 de ani  Actorul Marcel Iures, un nume cunoscut si recunoscut pe plan international, joaca intr-o noua premiera, astazi, la Teatrul Act. Cel mai bine cotat actor roman la Hollywood isi va etala talentul in piesa "Capra sa
Actor
Varsta: 55 de ani  Actorul Marcel Iures, un nume cunoscut si recunoscut pe plan international, joaca intr-o noua premiera, astazi, la Teatrul Act. Cel mai bine cotat actor roman la Hollywood isi va etala talentul in piesa "Capra sau Cine e Sylvia", de Edward Albee, un text in premiera absoluta in Romania. Regia spectacolului care se anunta din start un triumf este semnata de maestrul Alexandru Dabija. Din distributie mai fac parte actorii: Emilia Dobrin, Constantin Draganescu si Marius Damian. "Capra sau Cine e Sylvia", care a primit Premiul Tony in 2001, a avut premiera mondiala la 10 martie 2002 la John Golden Theatre, in New York. Pentru ca nu si-a pierdut dragostea pentru scena si revine intr-o noua premiera la Teatrul Act, Jurnalul National il declara pe Marcel Iures "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.