Echipa feminina de handbal Oltchim Ramnicu Valcea a avut parte de sansa la tragerea la sorti a meciurilor din finala Cupei Cupelor, elevele antrenorului Gheorghe Tadici urmand sa joace partida tur in fieful gruparii norvegiene Byasen Trondheim. Si cu
Echipa feminina de handbal Oltchim Ramnicu Valcea a avut parte de sansa la tragerea la sorti a meciurilor din finala Cupei Cupelor, elevele antrenorului Gheorghe Tadici urmand sa joace partida tur in fieful gruparii norvegiene Byasen Trondheim. Si cum returul va avea loc la Valcea, presedintele Ioan Gavrilescu a spus ca sortii au iesit cum si-a dorit. "Suntem multumiti. A iesit cum am vrut, sa jucam returul cu trofeul pe masa. Recompensa pentru castigarea Cupei Cupelor este cunoscuta de jucatoare inca de la 1 august 2006 si inseamna maxim 20.000 RON", a mentionat Gavrilescu, adaugand ca returul va avea loc pe 20 mai din cauza contractelor dintre EHF si televiziuni. Din pacate, pentru finala Challenge Cup, "U" Jolidon Cluj a fost dezavantajata de sorti, echipa pregatita de Gheorghe Covaciu urmand sa joace primul meci cu Naisa Nis pe teren propriu, iar returul sa-l dispute o saptamana mai tarziu in Serbia. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.