ACCIDENT Cinci fotbaliști din echipa de juniori republicani I a clubului FC Baia Mare au fost implicați intr-un accident de circulație, soldat cu avarierea mai multor automobile. Cei cinci se aflau intr-un autoturism Skoda, condus de jucătorul Antoniu Horgea, de
18 ani, și se indreptau spre Dej, unde aveau programat un meci, cand au fost loviți, in centrul orașului Baia Mare, de mașina unei reprezentanțe auto. Nici unul dintre tinerii fotbaliști nu a fost rănit.
DECES Cel mai tanăr component al naționalei de fotbal a Angliei care a cucerit titlul mondial in 1966, Alan Ball, a incetat din viață la 61 de ani, in noaptea de marți spre miercuri, din cauza unui atac de cord, la puțin timp după ce a urmărit meciul din Liga Campionilor, dintre Manchester United și AC Milan. Ball este al doilea jucător al echipei Angliei din 1966 care incetează din viață, după Sir Bobby Moore, care a fost răpus de cancer, in 1993. El a evoluat timp de zece ani la Everton și Arsenal și a adunat 72 de selecții in echipa națională.
BULGARIA Mijlocașul Eugen Trică iși va prelungi contractul cu formația bulgară ŢSKA Sofia, la care evoluează din luna februarie a anului trecut, a declarat antrenorul Stoicio Mladenov, citat de presa de la Sofia. Fostul stelist va semna in aceste zile o nouă ințelegere, cea actuală urmand să expire la sfarșitul lunii iunie. Eugen Trică este coleg la ŢSKA cu un alt fotbalist roman, Florentin Petre.