Referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu va costa 60 de milioane de lei noi, a anuntat ieri Cristian David, ministrul Internelor si Reformei Administrative. Guvernul a aprobat ieri HotarArea privind organizarea referendumului
Referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu va costa 60 de milioane de lei noi, a anuntat ieri Cristian David, ministrul Internelor si Reformei Administrative.


Guvernul a aprobat ieri HotarArea privind organizarea referendumului la data de 19 mai, conform hotarArii Parlamentului. Executivul a stabilit ca prevederile Legii finantarii campaniilor electorale se aplica similar si in cazul referendumului, astfel, plafonul maxim de cheltuieli pentru referendum va fi egal cu cel pentru campania electorala pentru prezidentiale, adica 25 de mii de salarii minime, a sustinut David.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.