"La politie a depus declaratie unul dintre cei doi cetateni care au fost batuti inaintea mea. Politistii il cauta si pe cel de-al doilea civil agresat", a spus Cozmin Gusa, citat de Rompres. Intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, liderul
"La politie a depus declaratie unul dintre cei doi cetateni care au fost batuti inaintea mea. Politistii il cauta si pe cel de-al doilea civil agresat", a spus Cozmin Gusa, citat de Rompres. Intr-un interviu acordat Radio Romania Actualitati, liderul PIN a declarat ca agresorii sai au fost oameni dintr-o alta categorie si ca a fost scos din piata de catre fortele speciale. "Dupa ce am primit un pumn in stomac si il tineam pe omul ala de maini acolo ca sa nu mai dea, sa nu mai urle, incercam sa controlez situatia, mi-au spus textual: Domnule Gusa, suntem de la fortele speciale. In urma cu cateva minute s-au hotarat sa va bata rau, va rugam sa parasiti piata", a spus liderul PIN. Totodata, Cozmin Gusa a precizat ca atmosfera devenise foarte tensionata, iar fortele speciale au fost nevoite "sa-l ia efectiv pe sus si sa se retraga din multime". "Dar nu erau cetatenii normali ai Bucurestiului cei care m-au agresat, erau fel de fel de oameni, sau de la Motru, sau mitingisti de profesie, sau oameni care au fost tocmiti, dupa cum fac cercetari acum politistii, pentru a provoca scandal", a spus presedintele PIN. Totodata, liderul PIN si-a manifestat regretul fata de cele intamplate in Piata Universitatii, "nu am vrut sa-l provoc, m-am dus acolo, de fapt, pentru ca Mihai Tatulici ne-a chemat sa discutam despre suspendarea lui Traian Basescu (...). Vroiam sa le explic de ce eu, in calitatea mea de om care nu sunt corupt, nu am dosar, nu am probleme, sunt dintr-o alta generatie politica, sustin suspendarea ca fiind un lucru valabil (...)".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.