Conducerea nemtenilor a anuntat ieri ca va solicita Ligii Profesioniste de Fotbal depunctarea Universitatii Craiova pentru declaratiile pe care vicepresedintele oltenilor, Silvian Cristescu, le-a facut, anuntand ca meciul dintre "Poli" Timisoara s
Conducerea nemtenilor a anuntat ieri ca va solicita Ligii Profesioniste de Fotbal depunctarea Universitatii Craiova pentru declaratiile pe care vicepresedintele oltenilor, Silvian Cristescu, le-a facut, anuntand ca meciul dintre "Poli" Timisoara si Ceahlaul va fi blat. Vicepresedintele Ioan Mironas a precizat ca, in ultima perioada, Cristescu a mai fost sanctionat pentru astfel de declaratii, iar noul regulament al LPF permite depunctarea echipelor a caror conducatori lezeaza nejustificat imaginea altor cluburi.
"Vom face un memoriu impotriva acestui campion al lipsei de fair-play si vom cere sanctionarea lui si depunctarea clubului de fotbal Universitatea Craiova, in baza noului regulament al LPF", a declarat Mironas. Acesta a adaugat ca Ceahlaul a renuntat de multa vreme "sa mai faca smecherii", iar declaratiile vicepresedintelui de la Craiova au adus grave prejudicii de imagine echipei din Piatra Neamt. Inaintea partidei de duminica trecuta, dintre "Poli" Timisoara si Ceahlaul, vicepresedintele Universitatii Craiova, Silvian Cristescu, a declarat ca are informatii in baza carora timisorenii ar ceda puncte echipei din Piatra Neamt, stiuta fiind prietenia dintre conducatorii celor doua cluburi, Gheorghe Chivorchian, director general al banatenilor, si Gheorghe Stefan (foto stanga), presedinte de onoare al nemtenilor. "Poli" a invins pe Ceahlaul cu 2-0, fapt care "a demonstrat ca meciul s-a jucat pe teren", dupa cum au spus conducatorii echipei din Piatra Neamt. Dupa meciul de la Timisoara, Cristescu si-a ceru scuze publice fata de cele doua cluburi, in special fata de Chivorchian si de Stefan. Ceahlaul si Univ. Craiova sunt in lupta directa pentru a evita retrogradarea, oltenii avand doar trei puncte avans. Astazi, cele doua echipe se vor intalni in meciul direct, la Piatra Neamt, in etapa a 28-a din Liga I, intrarea fiind libera. "Facem un apel la spectatori sa vina in numar cat mai mare pentru ca este un meci decisiv, un meci foarte greu pe viata si pe moarte", a declarat Mironas. Astfel, la tribuna I va fi permis doar accesul abonatilor, in timp ce la tribuna a II-a vor avea prioritate abonatii, dupa care, in restul sectoarelor, spectatorii vor putea intra liber. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.