Seful CCA a anuntat ca i-a schimbat pe cei doi asistenti de la derby, pe care ii programase la meciuri din etapa care incepe astazi.
Gheorghe Constantin, presedintele CCA, a anuntat ieri ca a sesizat erorile facute de asistentii Marcel Savaniu
Seful CCA a anuntat ca i-a schimbat pe cei doi asistenti de la derby, pe care ii programase la meciuri din etapa care incepe astazi.
Gheorghe Constantin, presedintele CCA, a anuntat ieri ca a sesizat erorile facute de asistentii Marcel Savaniu si Aurel Onita la derby-ul Rapid - Dinamo si ca a decis sa-i opreasca de la delegari. "Au gresit, au gresit, ce pot sa spun acum? Nu vreau sa vorbesc inainte sa vina raportul de arbitraj, dar pentru greselile astea tusierii vor fi opriti de la delegari. Ei erau deja stabiliti pentru etapa de miercuri, iar acum trebuie sa ii inlocuim", a spus Constantin. Asistentul Marcel Savaniu era pregatit sa oficieze Otelul Galati - FC Vaslui, iar Aurel Onita la FC National - Poli Timisoara. In ciuda admiterii erorilor, Costica "Valcea" a declarat ca nu ii pare rau de faptul ca nu a adus arbitri straini si la acest joc. "Recunosc ca au fost greseli, dar nu regret ca nu am adus o brigada din strainatate la acest meci. L-am ales pe Coltescu pentru ca e un arbitru bun, in forma buna dupa cum s-a vazut in ultimele lui meciuri si speram ca el sa duca meciul cu bine pana la sfarsit. El ramane pentru aceasta etapa rezerva la meciul de la Cluj. Oricum, el este doar rezerva acolo. In comparatie cu tusierii, la meciul de duminica el a dus meciul, dar din pacate nu a fost ajutat. Nu pot sa ma exprim daca a gresit sau nu, poate ca da... oricum, el poate mult mai mult", a mai spus seful arbitrilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.