Compania aviatica Romavia reia cursele regulate destinate publicului larg. Prima ruta, inaugurata luni este Bucuresti - Strasbourg. Iar din 1 mai urmeaza zboruri saptamanale tur-retur catre Nurenberg, cu escala la Targu-Mures si Tel Aviv.  CALA
Compania aviatica Romavia reia cursele regulate destinate publicului larg. Prima ruta, inaugurata luni este Bucuresti - Strasbourg. Iar din 1 mai urmeaza zboruri saptamanale tur-retur catre Nurenberg, cu escala la Targu-Mures si Tel Aviv.  CALATORI. Primii clienti ai charterului Romavia au fost luni europarlamentarii romani care au fost foarte incantati ca au in sfarsit linie directa catre Strasbourg, pana unde fac doar doua ore si 45 de minute. "Pana acum trebuia sa facem escala la Viena, Paris sau Munchen, iar din biroul din Bucuresti pana in cel de la Parlamenul European faceam cam opt ore", ne-a declarat europarlamentarul Silvia Ciornei. "Circa 60 de persoane lucreaza pentru Secretariatul General al CE si sunt 300 de medici romani in Strasbourg si imprejurimi", ne-a declarat Marcel Alexandru, consulul general al Romaniei la Strasbourg.  Zborurile sunt programate pentru zilele de luni si de joi, cu plecare de pe Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni si sunt efectuate cu o aeronava tip BAE 146-200, cu o capacitate de 99 de locuri. Un bilet dus-intors costa 236 de euro, inclusiv taxe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.