Prin cele patru goluri marcate in poarta Rapidului, capitanul dinamovist l-a ajuns in clasamentul golgeterilor pe Ionel Ganea, cei doi avand cate 15 reusite. Atacantul a respins ideea ca ar fi erou si a marturisit ca a anticipat, in gluma, inaintea m
Prin cele patru goluri marcate in poarta Rapidului, capitanul dinamovist l-a ajuns in clasamentul golgeterilor pe Ionel Ganea, cei doi avand cate 15 reusite. Atacantul a respins ideea ca ar fi erou si a marturisit ca a anticipat, in gluma, inaintea meciului ca va reusi o astfel de performanta.
Claudiu Niculescu exulta la finalul partidei, una in care a reusit sa puncteze de patru ori, record in derby-urile cel putin de dupa revolutie. Atacantul a fost putin iritat de declaratiile giulestenilor. "Haideti, domne! Ce sa mai spui cand dam patru goluri si in Ghencea, si in Giulesti? Per total, Rapidului i-am dat sapte goluri in acest sezon. Nu poate fi aruncat acest esec asupra arbitrilor. Ar fi penibil!", s-a revoltat capitanul dinamovist. "Sunt foarte fericit, nu stiu daca ma credeti, dar inainte de meciul cu Steaua i-am zis lui Catalin Munteanu ca daca nu voi face hat-trick, doua goluri tot dau. La fel si azi, la Saftica, i-am spus ca dau patru goluri. Bineinteles ca nici eu nu credeam. Glumeam, dar uite ca a iesit. Mi-a zis dupa meci ca sunt nebun, si poate ca sunt putin", a povestit Niculescu. "Nu sunt erou, toti am jucat eroic astazi. Victoria este meritata. In repriza a doua, daca eram putin mai atenti, puteam sa mai marcam. Dar sa nu-l maniem pe Dumnezeu. Nu-mi aduc aminte cand Dinamo a reusit ultima oara sa castige toate derby-urile din campionat si acasa si in deplasare", a mai spus fotbalistul.
O atitudine rezervata a avut Rednic, care le-a gasit scuze rapidistilor prin oboseala acumulata in mijlocul saptamanii, cand au jucat la Timisoara cu Pandurii, in cupa, antrenorul dinamovist anuntand ca va folosi titularii pana in ultima etapa, chiar daca Dinamo isi va aconta titlul mai devreme. Mai exuberant decat cei doi era Cristi Borcea, actionar si director executiv in "Groapa". Dupa ce a facut galerie pentru Dinamo alaturi de ceilalti actionari, pentru a suplini absenta suporterilor, Borcea nu-si mai incapea in piele de bucurie. "Nu mai scrieti despre noi, scrieti despre echipele de pe locul doi. Nu mai avem cu cine sa jucam in Romania, sa ni se aduca echipe. Noi de acum o sa ne relaxam. Sa veniti sa va dau programul de vacanta al lui Dinamo. Suntem campioni de cand ne-am nascut. Am spus de la inceput ca o sa batem si in Ghencea si in Giulesti, daca ne fortam. Le-am spus sa se opreasca la patru, ca sa nu umileasca o echipa care va juca in cupele europene", a spus un Borcea radiant. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.