Presedintele CA al FC Steaua a declarat duminica seara ca stie care dintre arbitri sunt corupti si care nu, in categoria "cinstitilor" fiind nominalizati Tudor, Balaj, Coltescu, Augustus si Salomir. Afirmatiile lui Gigi Becali au plecat de la acuzele
Presedintele CA al FC Steaua a declarat duminica seara ca stie care dintre arbitri sunt corupti si care nu, in categoria "cinstitilor" fiind nominalizati Tudor, Balaj, Coltescu, Augustus si Salomir. Afirmatiile lui Gigi Becali au plecat de la acuzele aduse de George Copos, actionarul majoritar al FC Rapid, arbitrajului de la derby-ul cu Dinamo, scor 1-4.
"Pai, rusinos ca a mancat bataie Rapid, cand el face niste masinatiuni comuniste. Ca, vezi Doamne, a semnat Razvan Lucescu cu Brasovul. Pai, sa vedem contractul! Apoi i-a dat telefon lui Rednic, vezi ca te iau la mine. I-a dat telefon lui Sabau, vezi ca te iau la mine. Pe amandoi ii lua, pentru ca avea meciuri cu Dinamo si cu Bistrita. El voia arbitri romani la meciul cu Dinamo, credea ca poate nimereste unul de-al lui. Dar cu Borcea nu se poate pune. Apasa pe butoane mai puternice ca el. Si le apasa mai repede. Eu nu am deloc butoane de arbitri", a afirmat Gigi Becali, care a adaugat ca stie ce arbitri nu sunt corecti, iar Coltescu, delegat la Rapid - Dinamo, nu este unul dintre ei. "Noi stim arbitrii care nu sunt corecti, iar Coltescu nu este unul corupt. Eu stiu ca daca vrei sa fii arbitrat corect, trebuie sa-i ceri pe Coltescu sau pe Augustus. Si Tudor si Balaj au rezistat ispitelor inainte, deci sunt astia patru, plus Salomir, care nu ia", a comentat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.