Antrenorul constantenilor a declarat ieri ca intentioneaza sa-i propuna patronului Gheorghe Bosanceanu sa-l pastreze pe banca "marinarilor" chiar daca Farul va retrograda.  In pofida pozitiei din clasament a Farului, Basarab Panduru, a declar
Antrenorul constantenilor a declarat ieri ca intentioneaza sa-i propuna patronului Gheorghe Bosanceanu sa-l pastreze pe banca "marinarilor" chiar daca Farul va retrograda.  In pofida pozitiei din clasament a Farului, Basarab Panduru, a declarat ieri ca nu se gandeste sa abandoneze corabia "marinarilor".  TENACE. Tehnicianul si-a afirmat speranta ca Farul se va mentine pe prima scena. "Voi purta o discutie cu patronul, in care il voi anunta de disponibilitatea mea de a-mi continua munca la Constanta, inclusiv in situatia nedorita in care echipa va retrograda.", a spus Panduru. Mircea Rednic a afirmat ca nu este sensibilizat de problemele Farului: "E un meci foarte important atat pentru noi, cat si pentru ei. Ne dorim sa castigam ca sa devenim cat mai repede campioni. Farul este intr-o situatie grea, orice punct pierdut de ei inseamna ca vor avea probleme din ce in ce mai mari de a ramane in prima divizie, dar pe mine putin ma intereseaza ce probleme au altii".   INTERES PENTRU "CLAU-GOL"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.