Astazi, se deschide Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), cea mai mare expozitie din domeniul aeronauticii, apararii si securitatii nationale din Romania. Editia inaugurala a BSDA se desfasoara in perioada 24-27 aprilie 2007, in incinta complexul
Astazi, se deschide Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), cea mai mare expozitie din domeniul aeronauticii, apararii si securitatii nationale din Romania. Editia inaugurala a BSDA se desfasoara in perioada 24-27 aprilie 2007, in incinta complexului Romaero Baneasa. Vor fi prezente peste 165 firme din 20 tari.
In premiera, avionul de lupta Eurofighter Typhoon va fi prezentat in expozitie si in demonstratii de zbor. Alenia Aeronatica va participa la expozitie cu avionul de transport C-27J care a fost oferit fortelor aeriene romane si care face obiectul unui proces ca urmare a anularii licitatiei. Si cealalta firma, EADS Casa - Spania, care a participat la licitatia pentru dotarea armatei romane cu 7 aeronave de transport, va fi prezenta la BSDA cu avionul C-295.
Gripen/SAAB, producatorul suedez al avionului de lupta multi-rol JAS-39, o sa prezinte acest aparat in expozitia statica. Firma Lockheed Martin va prezenta in premiera in Romania simulatorul de zbor complet operational al avionului de lupta F16, destinat antrenarii pilotilor, simulator ce va putea fi testat in cadrul expozitiei.
Printre alti participanti internationali se numara: Kongsberg Defense & Aerospace, producatorul principal din Norvegia de rachete anti-ship, Aeromaritime SystemBau, furnizorul de tehnologii de comunicatii pentru 34 de flote din intreaga lume si Glock, faimosul producator austriac de arme.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.