Asistentul Sebastian Gheorghe (foto) a fost delegat din nou in Liga I (la meciul Pandurii - Jiul, din etapa a 28-a), dupa doua luni de absenta, timp in care a oficiat la cinci meciuri din Liga a II-a. Fiul lui Constantin Gheorghe, membru al Comisiei
Asistentul Sebastian Gheorghe (foto) a fost delegat din nou in Liga I (la meciul Pandurii - Jiul, din etapa a 28-a), dupa doua luni de absenta, timp in care a oficiat la cinci meciuri din Liga a II-a. Fiul lui Constantin Gheorghe, membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor, este cel care n-a acordat doua goluri marcate de Steaua pe 23 februarie, in meciul cu UTA Arad, scor 0-0 (s-a jucat la Oradea, in etapa a 20-a din Liga I), starnind un imens scandal. Intre timp, seful CCA, Gheorghe Constantin, a anuntat ca fiul lui Costica-"Suceava" va fi trecut pe "linie moarta", mai ales pentru anularea, pentru un ofsaid inexistent, a unui gol marcat de V. Iacob in respectiva partida.
Amenintarea lui Costica-"Valcea" s-a dovedit a fi doar apa de ploaie. "Suceava"-junior a fost delegat bine-mersi la Liga a II-a, unde a oficiat, in doua luni de "penitenta", la cinci meciuri in opt etape (una dintre cele mai bune medii de delegare la acest esalon): FC Baia Mare - Corvinul 0-0 (etapa a 19-a, 10 martie), Unirea Dej - FC Baia Mare 1-1 (etapa a 22-a, 1 aprilie), Gloria Buzau - Dunarea Giurgiu 1-0 (etapa a 23-a, 7 aprilie), FCM Bacau - Dunarea Galati 1-1 (etapa a 24-a, 14 aprilie) si FC Baia Mare - IS Campia Turzii 1-0 (etapa a 25-a, 21 aprilie). Motivele pentru care S. Gheorghe a beneficiat de aceste delegari sunt simple: el scapa astfel de etapele de suspendare care se contabilizeaza la final de sezon, cand se stabilesc ierarhiile in arbitraj (CCA nu tine cont de esalon la numaratoarea meciurilor); apoi, primind note mari la aceste meciuri de liga secunda, unde observatorii mai "inchid" ochii la greseli, se anuleaza practic notarea mica de la meciul cu probleme! Astfel, in timp ce, de exemplu, M. Bocaneala trebuie sa astepte toamna pentru a vedea daca mai arbitreaza sau nu (n.r. - este vorba despre "centralul" care a acordat usor un penalty pentru FC Vaslui in meciul cu Gloria Bistrita, scor 3-2), S. Gheorghe se intoarce in forta la primul esalon! Dar, S. Gheorghe este fiul lui "Suceava", iar alde Bocaneala (mai sunt exemple de "fluierasi" fara protetie care sunt "arsi" la orice greseala minora) n-au pe nimeni in spate! Cam asta este mersul pe la CCA, sub obladuirea sefilor de la FRF: o mana spala pe alta si amandoua, obrazul!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.