Gigi Becali a declarat duminica seara ca managerul general al gruparii ros-albastre este in concediu si ca a plecat doua saptamani sa se odihneasca.
"Mihai este in concediu, care-i problema? A plecat doua saptamani sa se odihneasca. Juca
Gigi Becali a declarat duminica seara ca managerul general al gruparii ros-albastre este in concediu si ca a plecat doua saptamani sa se odihneasca.
"Mihai este in concediu, care-i problema? A plecat doua saptamani sa se odihneasca. Jucatori straini nu o sa mai iau, asa ca nu va ganditi ca este plecat dupa jucatorii din Brazilia. Credeti ca mi-ar fi jena sa spun daca ar fi altceva in relatia mea cu un angajat? Stoica va fi la Steaua cat vrea el. Nu mai rezista psihic, este un moment foarte tensionat, si-a inchis telefonul. L-am sunat si nici mie nu mi-a raspuns. Asta este adevarul. Cum, de ce a plecat acum? Pai ce facea Mihai la Steaua? Este manager, aduce jucatori, vinde. Are inchis telefonul, nu mai vrea sa auda nimic. Oricare angajat care imi cere ca vrea sa plece, il inteleg. Este stresat, nu obosit", a declarat Gigi Becali la emisiunea "Repriza a III-a" de la TVR 1. Gigi Becali a mai afirmat ca Mihai Stoica este generalul sau la Steaua. "Il vedeam cum se consuma si ii spuneam: <<Nevasta este sanatoasa, fata este sanatoasa>> si atunci zicea, <<Pai, fotbalul...>>, iar eu ii spuneam: <<Mai, esti nebun, ce sa fac, sa ma si imbolnavesc si eu din cauza fotbalului?>>. Se uita si esecurile, o sa o luam la capat de la anul. Meme a vrut sa plece de vreo 3-4 ori de la Steaua, sa nu credeti ca este Dumnezu la Steaua, dar este generalul meu si de fiecare data cand voia sa plece ii spuneam: <<Daca te las, te mananca lupii, adica dusmanii pe care ti i-ai facut din cauza mea, asa ca nu te las sa pleci>>", a spus Gigi Becali.
Olaroiu fara contract
Finantatorul stelist a facut referire si la mediatizata problema a contractului lui Olaroiu. "Nu am avut niciodata contract cu Olaroiu si nici asta nu este! L-am semnat de ochii presei, sa nu mai fie zvonuri ca pleaca, ca isi da demisia, nu avem nevoie de contract intre noi. Daca am spus trei ani Olaroiu la Steaua, credeti-ma! Ce conteaza ce semnez sau nu? Oli ramane la Steaua indiferent de ce se intampla in continuare, este o promisiune. Inainte de meciul cu Timisoara a venit la mine si mi-a spus: <<Plec, nu mai pot!>>. Atunci m-a pufnit rasul, radeam in hohote si el se uita la mine. L-am intrebat ce inseamna nu pot: <<Nu poti sa vorbesti, nu poti sa mergi. Ia ridica-te in picioare, poti. Eu te-am cunoscut barbat, nu papagal, ce este aia nu pot? Ai incredere in mine ca o sa terminam pe locul doi>>. Apoi mi-a spus: <<Gata, m-am ambitionat, o sa lupt>>", a spus Gigi Becali, care nu crede ca cineva de la Steaua ar putea avea ceva impotriva lui Olaroiu. "Daca nu castigam la Cluj, mai bine ne retragem din fotbal. In vara, o sa fac investitii, nu mai vreau sa fiu pe locul 2-3, sa ma ironizeze Copos sau Paszkany", a afirmat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.