Ileana Lazariuc, Cosmina Pasarin si Rocsana Marcu, alese de Lazarov pentru serialul „Chiquititas", au debutat aseara la Kanal D.

Ileana Lazariuc detine un rol dublu: Diana Marascu si Didi. A fost aleasa in detrimentul unor actrite cunoscute, pentru ca a demonstrat ca e cea mai potrivita pentru rol, sustin cei de la Kanal D. Ileana este directoarea unei firme exportatoare de mere, care, in timpul liber, isi cauta copilul prin orfelinate. „Voi juca alaturi de multi copii, ceea ce nu e usor, voi fi mamica, deci inca un lucru nou, si apoi nu e un rol simplu, in unele scene trebuie sa fiu destul de serioasa, in altele sa port codite si sa ma joc cu cei mici", a declarat protagonista.Kanal D mizeaza pe Ileana Lazariuc, Cosmina Pasarin si Rocsana Marcusa creasca ratingul postului. Cosmina Pasarin, in rolul Iuliei Steriadis, e o femeie crescuta pentru a fi printesa, dar care ramine fara bani. Impreuna cu sotul ei, conduce un orfelinat. Va incerca sa se imprieteneasca cu Diana Marascu (Ileana Lazariuc), o femeie cu foarte multi bani.

Rocsana Marcu e Vetuta, servitoarea familiei Steriadis si mina dreapta a Iuliei (Cosmina Pasarin). „Eu sint cea care se ocupa de copiii de la orfelinat si nu scap ocazia sa-i jignesc sau sa ma port urit cu ei", spune ea.

Talentu’ si fizicu’

Ce spun fetele despre casting? „Am fost foarte dezinvolta, naturala, spontana, iar comisia a considerat ca acestea sint calitatile care se potrivesc personajului pe care il interpretez. Cred ca intr-un fel a contat si fizicul… probabil ca anumite trasaturi de-ale mele se asemanau cu cele ale personajului", e de parere Ileana.

Cosmina crede ca a contat faptul ca interpretase si alte roluri negative, precum Guvida, in „Baieti buni", de la PRO TV. „Se pare ca in momentul in care m-am prezentat la casting am fost persoana potrivita la locul potrivit. Normal ca au contat si calitatile fizice, dar si faptul ca eram foarte motivata sa obtin acest rol", spune ea. Doar Rocsana se bazeaza exclusiv pe talent. „Nu cred ca au contat deloc calitatile fizice, din moment ce am venit imbracata la casting cit se poate de firesc, fara decolteu adinc sau fusta scurta. De altfel, si in serial uniforma mea este foarte decenta. Am reusit sa-i fac pe cei din comisie sa creada ca nu imi plac deloc copiii. Regizorul a considerat ca sint foarte credibila, asa ca mi-a dat acest rol."

Ileana, idila cu bucatarul?

In toiul filmarilor, la studiourile Kentauros, de la Stefanesti, s-a lansat zvonul unei idile intre Ileana Lazariuc si Liviu Varciu, ex-component al trupei maneliste L.A., pe care fanele telenovelelor l-au admirat la Antena 1, in „Secretul Mariei". „Nu este adevarat. Sintem doar colegi si atit. Ne intelegem foarte bine si cred ca s-a facut aceasta confuzie, intrucit personajele pe care le interpretam, Didi, respectiv Niki, bucatarul, interactioneaza in serial", ne-a lamurit Ileana.

Munca la serial, uneori si de 12 ore pe zi, le epuizeaza pe fetele noastre. Acum, Ileana isi petrece serile in fata televizorului. „Ma uit la un film, dar adorm la jumatatea lui, pentru ca sint foarte obosita. Filmul este un fel de somnifer. Duminica profit de timpul liber ca sa ma odihnesc", spune ea. Rocsana se plinge ca nu are timp nici sa-si plateasca facturile. „Duminica, in singura mea zi libera, cumpar mincare pentru cei doi ciini pe care ii am, un labrador si un bull mastif, si incerc sa mai rezolv cite ceva."

Ce au in comun cele trei gratii? Au pozat in „Playboy". Si s-au remarcat prin idile cu baieti celebri. Ileana a avut o relatie tumultuoasa cu Ion Ion Tiriac, iar de numele Cosminei sint legate cele ale lui George Vintila, Bogdan Stelea si DJ Pagal. Iar despre Rocsana, se spune ca l-ar fi fermecat pe miliardarul Ioan Niculae. Ramine de vazut daca sex-appeal-ul lor si aparitiile periodice in ziarele de scandal vor aduce la Kanal D ratingul mare care se lasa inca asteptat.