Tanara care il acuza pe medicul Razvan Tranca de viol si tentativa de omor a cerut ieri, prin intermediul avocatilor sai, 300.000 de lei despagubiri pentru traumele fizice si psihice suferite in urma incidentului petrecut acum mai bine de doua luni.
Tanara care il acuza pe medicul Razvan Tranca de viol si tentativa de omor a cerut ieri, prin intermediul avocatilor sai, 300.000 de lei despagubiri pentru traumele fizice si psihice suferite in urma incidentului petrecut acum mai bine de doua luni.  Aparatorii fetei au depus solicitarea la dosarul cauzei si au sustinut ca 50.000 de lei reprezinta banii cheltuiti pentru tratamentele necesare, iar restul de 250.000 de lei il constituie suma ceruta ca daune morale. Pentru acoperirea acestei pretentii materiale, avocatii Andreei Mocanu au cerut, de asemenea, instituirea sechestrului asigurator pe apartamentul medicului Tranca. Nici una dintre solicitari nu a putut fi insa discutata, din cauza faptului ca Spitatul de Urgenta Floreasca, unde a fost tratata tanara, nu a fost citat.  Andreea Mocanu nu a fost prezenta la termenul de ieri, care a coincis cu ziua sa de nastere, deoarece, potrivit avocatilor ei, s-ar fi simtit foarte rau, fiind inca imobilizata la pat. Medicul Razvan Tranca a venit in fata instantei de judecata, iar inainte de proces i-a urat fetei, cu ocazia majoratului, "La multi ani, sanatate si sa spuna adevarul!" Urmatorul termen a fost fixat de Tribunalul Bucuresti la finele lunii mai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.