Liderul PRM, C.V. Tudor, a anuntat ieri ca va participa la consultarile de la Cotroceni initiate de presedintele interimar Nicolae Vacaroiu, unde va solicita demiterea procurorului general Laura Codruta Kovesi si a sefului DNA, Daniel Morar.  
Liderul PRM, C.V. Tudor, a anuntat ieri ca va participa la consultarile de la Cotroceni initiate de presedintele interimar Nicolae Vacaroiu, unde va solicita demiterea procurorului general Laura Codruta Kovesi si a sefului DNA, Daniel Morar.  Potrivit lui Vadim, cei doi au "favorizat infractorii", si pentru asta trebuie nu numai "zburati" de pe posturi, ci si "bagati in anchete penale". Liderul PRM a sustinut ca procurorul general trebuie inlocuit imediat pentru "incompetenta".  "Kovesi este slugarnica Monicai Macovei", a acuzat C.V. Tudor, aratand totodata ca seful DNA, Daniel Morar, "sta cu fundul pe 2.000 de dosare de fraudare a economiei nationale, de coruptie". Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a apreciat si el ca demiterea lui Kovesi si a lui Morar "este o operatie strict ncesara pentru a permite functionarea independentei justitiei politizata de Monica Macovei prin aceste doua persoane".  C.V. Tudor a anuntat totodata ca PRM isi va mobiliza oamenii pentru a merge la referendumul de demitere a sefului statului, nu va face contramitinguri si va coopera cu toate fortele parlamentare pentru "limpezirea situatiei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.