Gigi Becali si Mirel Radoi au recunoscut ca urmau sa fie suporterii rivalilor din "Groapa" aseara, in meciul cu Rapid. Patronul din Ghencea a ramas la ideea ca giulestenii sunt principalii adversari in lupta pentru locul doi si isi dorea o victorie a
Gigi Becali si Mirel Radoi au recunoscut ca urmau sa fie suporterii rivalilor din "Groapa" aseara, in meciul cu Rapid. Patronul din Ghencea a ramas la ideea ca giulestenii sunt principalii adversari in lupta pentru locul doi si isi dorea o victorie a "cainilor" pentru a se apropia de obiectiv.
La finalul meciului cu Poli Iasi, Gigi Becali a vorbit despre noii sai favoriti in campionat, rivalii de la Dinamo. "Voi fi suporterul lui Dinamo si maine (n.r. - aseara, la meciul cu Rapid), si cu CFR. Dinamo ne ajuta, e prietenul meu Turcu acolo. Si Borcea, si Badea sunt prietenii mei, dar Turcu e cel mai bun. Il cunosc doar de un an, dar e un om cu suflet bun. I-am zis: "Mie mi-e frica de cand esti tu la Dinamo, ca au noroc cu tine acolo". De ce sa nu tin cu Dinamo? La ce a facut Dinamo, pentru noi locul doi e locul intai. Ii las in pace acum, nu-i mai atat. Tin cu Chelsea si Manchester pana la meciul lor cu CFR, apoi ne mai gandim", a spus Becali. Patronul Stelei le-a urat dinamovistilor sa aiba stadion sa joace in Liga Campionilor.
"Nu au timp sa faca stadion, dar sa le dea Dumnezeu, sa le ajute! Numai sa bata pe Rapid si pe CFR. N-avem voie sa le dam prime speciale, dar credeti ca mai poate fi vorba de prime cand joaca Rapid si Dinamo?", a spus Becali, adaugand ca nu vrea sa supere pe nimeni de la CFR Cluj, dar ca tot Rapid este, in opinia sa, principala contracandidata a Stelei la locul doi.
"Ne vedem interesul, nu conteaza cu cine tinem. De ce sa nu tinem si cu Dinamo? La final trebuie sa fim pe locul doi. Nu mai conteaza cine castiga Liga Campionilor, important e sa ne indeplinim noi obiectivul, sa jucam turul preliminar in Liga Campionilor si sa luam primele promise, pentru ca pana la urma joci pentru glorie si bani", a spus si Mirel Radoi, capitanul Stelei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.