Daca as fi Traian Basescu, nu m-as mindri deloc cu mitingul de ieri, pentru ca nu as sti citi oameni s-au strins acolo din convingere si citi pentru ca au gasit o varianta de petrecere a timpului liber gratis, in conditiile in care organizatorii au i
Daca as fi Traian Basescu, nu m-as mindri deloc cu mitingul de ieri, pentru ca nu as sti citi oameni s-au strins acolo din convingere si citi pentru ca au gasit o varianta de petrecere a timpului liber gratis, in conditiile in care organizatorii au incercat sa atraga cit mai multi spectatori cu un program artistic destul de bine pus la punct. De altfel, promptitudinea cu care au reusit sa aduca pe aceeasi scena citeva trupe menite sa faca atmosfera in Piata Constitutiei ii face, probabil, sa roseasca de invidie pe organizatorii profesionisti de concerte. In fine, daca se mai pun la socoteala si membrii PD din provincie adusi cu autobuzul in Capitala, Basescu chiar nu are motive sa se felicite pentru ca exceleaza la capitolul popularitate. Si am sa fac o comparatie cu Edith Gonzalez, un nume de care am auzit ieri pentru prima data. Edith Gonzalez este mexicanca, actrita de telenovele, si a reusit sa adune, simbata, intr-un centru comercial din Bucuresti, peste 3.000 de oameni. Romani care s-au inghesuit nu la ordin, nici pentru muzica sau dans, ci doar sa ia un autograf. Succes din care Basescu ar putea trage invataminte, determinindu-l in viitor sa-si imbunatateasca stilul actoricesc, intrucit cel actual incepe sa nu mai convinga.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.