Regizor   Pentru al doilea an consecutiv, Radu Afrim a castigat Premiul UNITER pentru cel mai bun regizor. In 2006, Afrim a fost premiat pentru spectacolul "Plastilina" de Vasili Sigarev, pus in scena la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti. Anul
Regizor   Pentru al doilea an consecutiv, Radu Afrim a castigat Premiul UNITER pentru cel mai bun regizor. In 2006, Afrim a fost premiat pentru spectacolul "Plastilina" de Vasili Sigarev, pus in scena la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti. Anul acesta, la Gala Premiilor UNITER, regizorul a castigat trofeul pentru montarea piesei "joi.megaJoy" de Katalin Thuroczy, de la Teatrul Odeon din Bucuresti. La premiere, Afrim a multumit trupei de la Odeon cu care a lucrat la spectacol: Dorina Lazar, Rodica Mandache, Virginia Rogin, Irina Mazanitis, Liana Margineanu, Crina Muresan, Ana Maria Moldovan, Tatiana Iekel, Jeanine Stavarache, Constantin Cojocaru, Virgil Andriescu, Alin Teglas. Pentru ca a reusit sa convinga doi ani la rand specialistii din juriul UNITER ca este cel mai bun regizor, Jurnalul National il declara pe Radu Afrim "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.