Giulestenii tind sa-si faca un obicei din a alege stramb. Numai in actuala stagiune, ori de cate ori au fost chemati sa-si dea cu parerea, sa decida intr-o anumita privinta, au facut-o prost. N-au nici o scuza, iar daca vor insista sa iasa basma c
Giulestenii tind sa-si faca un obicei din a alege stramb. Numai in actuala stagiune, ori de cate ori au fost chemati sa-si dea cu parerea, sa decida intr-o anumita privinta, au facut-o prost. N-au nici o scuza, iar daca vor insista sa iasa basma curata nici macar destinul potrivnic n-ar avea dreptul sa-l invoce. De ce? Pentru ca Razvan Lucescu si ceilalti "alb-visinii" si-au facut-o, de fiecare data, cu mana lor. Ultima oara duminica. Rapid - Dinamo 1-4 a scos la iveala faptul ca giulestenii au simturile prea putin dezvoltate. Meciul, cunoasteti desigur amanuntul, ar fi trebuit sa se desfasoare cu spectatori pe stadionul National, gruparea de sub Podul Grant avant terenul propriu suspendat ca urmare a incidentelor provocate de suporterii rapidisti la partida cu Steaua. Motivand ca stiu fiecare firicel de iarba de pe "Valentin Stanescu", mai marii Rapidului au facut insa uz de ultima decizie a Comisiei de Disciplina si au ales sa dea piept cu Dinamo pe arena proprie. Si cu tribunele goale. Numai ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar Claudiu Niculescu l-a crucificat pe Edel Apoula Bete. Apoi, degeaba l-a pus Copos la zid pe "centralul" Sebastian Coltescu. E drept, craioveanul a gresit de doua ori flagrant in defavoarea Rapidului, eliminandu-l nejustificat pe Marius Constantin si anuland golul perfect valabil inscris de Mazilu, pe motiv de ofsaid. Numai ca tot giulestenii au fost cei care au solicitat ca meciul sa-i fie incredintat unei brigazi autohtone, desi Dinamo a vrut arbitri straini. Pana la urma, Copos si ai sai au cules ce au semanat.  Povestea e insa veche. Va mai amintiti? In decembrie, cand iarna ne dadea tarcoale, s-a luat in discutie amanarea primelor doua etape ale returului, programate initial sa se desfasoare in continuarea primei parti a campionatului. Cei mai aprigi contestatari ai acestei masuri au fost rapidistii. Deh!, erau pe val, iar de pe urma meciurilor cu Pandurii, pe teren propriu, si cu Jiul, la Petrosani, socoteau ca se vor pricopsi cu alte sase puncte. Partidele s-au disputat pana la urma in decembrie, dar trupa lui Lucescu junior s-a ales cu praful de pe toba. Abia a scos o remiza amarata cu Pandurii, 1-1, si a pierdut in Valea Jiului, 0-1. Numai optiuni falimentare! Bine macar ca Rapid - Poli Timisoara 2-0 s-a jucat la Craiova, nu la Brasov, cum ar fi vrut ei! Ca cine stie unde erau acum "alb-visiniii" in clasament!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.