Atacantul roman Adrian Mutu a adus duminica seara victoria echipei sale in deplasare cu Lazio, scor 1-0, in etapa a 33-a din Serie A. Conform unei statistici realizate de presa italiana, atacantii Mutu si Toni au adus 41 din cele 62 d


Atacantul roman Adrian Mutu a adus duminica seara victoria echipei sale in deplasare cu Lazio, scor 1-0, in etapa a 33-a din Serie A. Conform unei statistici realizate de presa italiana, atacantii Mutu si Toni au adus 41 din cele 62 de puncte acumulate de Fiorentina (dintre care 19 reprezinta penalizarea pentru implicarea in scandalul de coruptie din fotbalul italian), prin golurile decisive pe care au reusit sa le inscrie. Intr-un clasament individual, doar Francesco Totti, coechipier cu Cristian Chivu la AS Roma, a adus mai multe puncte formatiei sale, care a cistigat 24 de puncte datorita reusitelor acestuia.

Tot ieri seara, mijlocasul roman al lui Recreativo Huelva, Laurentiu Rosu, a marcat ultimul gol in meciul cistigat de echipa sa duminica, scor 4-2, in fata lui Racing Santander, in etapa a 31-a din Primera Division.

Fotbalistul roman al lui Ajax Amsterdam, Nicolae Mitea, a reusit sa marcheze un gol, duminica, in minutul 82 al intilnirii castigate de Ajax cu 5-2 in fata lui Sparta Rotterdam, in timp ce Ogararu a fost inlocuit in minutul 31, informeaza site-ul oficial al echipei



Selectie din golurile lui Mutu de la Fiorentina:


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.