Militarul de la o unitate din Bucuresti impuscat de un coleg ce facea de paza a fost operat de urgenta, la Spitalul Militar Central, acesta avand afectate mai multe organe interne, in prezent fiind monitorizat la sectia de Terapie Intensiva, medicii
Militarul de la o unitate din Bucuresti impuscat de un coleg ce facea de paza a fost operat de urgenta, la Spitalul Militar Central, acesta avand afectate mai multe organe interne, in prezent fiind monitorizat la sectia de Terapie Intensiva, medicii fiind rezervati in privinta evolutiei sanatatii tanarului.
Generalul Ioan Sarbu, comandantul Spitalului Clinic Militar Central, a declarat ca tanarul a fost operat de urgenta fiind necesara interventia unei echipe multidisciplinare de medici, pentru ca acesta avea afectate mai multe organe si tesuturi interne, respectiv rinichi, splina, pancreas si stomac.
Caporalul Marian Vataselu, de la U. M. 01971 Bucuresti, a fost impuscat, vineri, in jurul orei 16.00, de catre un coleg care facea de paza. Potrivit unui comunicat remis presei de Parchetul de pe langa ICCJ, din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat ca evenimentul a fost produs de soldatul voluntar Radu Doru, din cadrul U.M. 01650 Bucuresti. "Acesta, in timp ce se afla in executarea serviciului de control la Punctul de acces in incinta cazarmii, contrar prevederilor postului, a manuit arma din dotare, fapt care a dus la declansarea unui foc de arma in serie scurta, ranind victima", se arata in comunicat. (D.S.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.