Dupa Spania (1999-2000) si Italia (2002-2003), in acest sezon a venit randul Angliei sa aiba trei echipe in semifinale. Singura care poate strica socoteala insularilor este AC Milan, care joaca in aceasta seara in "Teatrul Viselor" cu Manchester Unit
Dupa Spania (1999-2000) si Italia (2002-2003), in acest sezon a venit randul Angliei sa aiba trei echipe in semifinale. Singura care poate strica socoteala insularilor este AC Milan, care joaca in aceasta seara in "Teatrul Viselor" cu Manchester United, intalnirea Chelsea - Liverpool fiind programata maine.  Italienii au venit in Anglia cu moralul ridicat, ultima victorie din Serie A, 3-1 cu Cagliari, asigurandu-le practic participarea in editia viitoare a Ligii. Singura problema cu care se confrunta Ancelotti este accidentarea portarului Dida, titularizarea brazilianului urmand a fi decisa in ultima clipa. In schimb, United are mari batai de cap in aparare, dupa ce Rio Ferdinand s-a accidentat in jocul cu Middlesbrough.  Lista indisponibililor ii mai cuprinde pe Neville, Silvestre si Vidic, astfel ca Alex Ferguson va trebui sa improvizeze in defensiva. Pana acum, United si Milan s-au intalnit de trei ori in cupele europene, italienii calificandu-se de fiecare data. Englezii vor sa invinga insa traditia, amintindu-si ca in 1999, cand au castigat trofeul, au eliminat doua echipe italiene, ceea ce s-ar putea intampla si acum.   Ronaldo a luat tot   Mijlocasul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo (foto), a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul Angliei, dar si cel mai bun tanar fotbalist din Premier League, in ancheta Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti, devenind primul jucator care castiga ambele premii in acelasi sezon, dupa Andy Gray, in 1977. Nici antrenorul Alex Ferguson nu a plecat cu mana goala de la gala desfasurata la Londra, scotianul fiind rasplatit cu un premiu de merit. De altfel, United are nu mai putin de opt jucatori in echipa anului: portarul Van der Sar, fundasii Neville, Vidici, Ferdinand si Evra si mijlocasii Giggs, Scholes si Ronaldo. Celelalte semifinaliste ale Ligii Campionilor sunt reprezentate de Gerrard (Liverpool) si Drogba (Cehlsea), al 11-lea fiind Berbatov (Tottenham).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.